تهیه یک خبرنامه خوب

خبر نامه  روش تهیه خبر نامه خوب   بهترین روش برای تهیه خبر نامه روش های درست کردن خبر نامه خوب به روش های تولید یک خبر نامه خوب اشاده دارد و خبر نامه های مهتبر را به همین طریق سازماندهی می کند

تهیه یک خبرنامه خوب

تهیه یک خبرنامه خوب : همانطور که می دانید برای یک بازاریابی اینترنتی موفق باید یک خبر نامه خوب طراحی نمایید . و آنرا بطور مرتب برای مشتریان ارسال نمایید تا انان مشتری دائمی شما شوند . با دانشنامه تی تیل همراه باشید تا با مراحل و ملزومات یک طراحی خبرنامه موفق آشنا شوید.

چگونه یک خبرنامه خوب طراحی کنیم

چگونه یک خبرنامه خوب طراحی کنیم

چگونه یک خبرنامه خوب طراحی کنیم 

خبرنامه ها یکی از ابزارهای بسیار قدرتمند در بازاریابی اینترنتی به حساب می آیند. درصورتیکه خبرنامه خوبی طراحی کنید و بطور مرتب آن را برای مشتریان خود ارسال نمایید بی شک آنان را به مشتریان دائمی خود تبدیل کرده اید. خبرنامه دو کار اساسی را برای شما انجام می دهد. اول اینکه افزایش ترافیک وب سایت شما در مدت زمان طولانی را تضمین می کند و دوم اینکه مشتریان شما با دیدن خبرنامه های شما هرگز شما را فراموش نمی کنند.

خوب اکنون بررسی می کنیم که چگونه یک خبرنامه خوب طراحی کنیم:

ابتدا خوب تحقیق کنید که مخاطبان و مشتریان شما چه مطالبی برایشان جذابیت دارد. برای اینکار از همکاران خود کمک بگیرید.

سه سئوال را جواب دهید تا بدانید که چه خبرنامه ای باید طراحی کنید.

چه کسی خبرنامه را می نویسد و چه کسی خبرنامه را می خواند؟

هدف شما از انتشار این خبرنامه چیست؟

چه زمانی باید خبرنامه خود را ارسال نمایید؟

بودجه ای را برای تهیه محتوی خبرنامه خود برای یکسال در نظر بگیرید تا اینکار بطور پیوسته انجام شود.

یک Header خوب برای خبرنامه خود بسازید. این هدر باید شامل عنوان و شماره خبرنامه باشد.

طراحی گرافیکی خوبی برای خبرنامه خود داشته باشید. حتی الامکان طراحی آن را به یک طراح گرافیک بسپارید.

متن خبرنامه باید توسط اشخاص حرفه ای نوشته شود. حتی الامکان نویسند خوب برای خبرنامه های خود انتخاب کنید.

تلاش کنید که به هیچ عنوان غلط املایی در خبرنامه خود نداشته باشید.

همراه بر کیفیت محتوا و ظاهر خبرنامه خود پافشاری کنید.

از ابزارهای حرفه ای برای ارسال خبرنامه خود استفاده نمایید.

منبع : دانشنامه تی تیل , تهیه یک خبرنامه خوب

مطالب مشابه

 




ارسال توسط وحید

اشتباهات رایج در آشپزی

اشتباهات رایج در آشپزی : آشپزی از نظر بسیاری از مردم یک هنر می باشد . اما این امر برای خانمها خانه دار که مدام در حال آشپزی هستند مسلما یک امر خسته کننده خواهد بود . آشپزی نیز مانند هر کار دیگری برای اینکه نتیجه نهایی خوبی داشته باشد و غذایی با طمع و مزه خوشمزه ای تهیه شود دارای نکات ریزی می باشد که تمام آشپزهای ماهر به این نکات دقت و توجه لازم را دارند برای اینکه غذایی مطبوعی تهیه نمایند . با دانشنامه تی تیل همراه باشید تا با برخی از این نکات آشنا گردید.

اشتباهات رایج در آشپزی

باید باور کنید که بعضی ریزه کاری ها در آشپزی می تواند شما را هم به آشپزی متبحر تبدیل کند. آن وقت است که می بینید دست پختتان خوب شده و در نتیجه به آشپزی عشق می ورزید و دیگر به آن به چشم یک برنامه روتین زندگی نگاه نمی کنید. همه اینها مقدمه ای بود برای گوشزد کردن برخی اشتباهات رایج در آشپزی که معمولا بین قریب به اتفاق مردم مشترک است. بهتر است این مطلب را با دقت مطالعه کنید و از تکرار این اشتباهات بپرهیزید. این عادتها را ترک کنید. ترک عادت همیشه هم موجب مرض نیست!

۱ – داغ کردن بیش از حد روغن!
بیشتر دستورهای غذایی با داغ کردن روغن داخل تابه شروع می شود. وقتی تابه را روی اجاق می گذارید معمولا زمان کوتاهی طول می کشد تا تابه شما داغ شود. سپس ما روغن را داخل تابه می ریزیم و بعد خودمان را سرگرم کار دیگری می کنیم تا روغن داخل تابه داغ شود. قبل از اینکه متوجه شوید چه خبر است ناگهان به خودتان می آیید و انبوهی از دود را می بینید که اطراف تابه را فرا گرفته است.

این اتفاق برای خیلی ها یک معنا می دهد، آن هم اینکه تابه داغ شده و آماده آشپزی است! اگر این شگرد شما برای شروع آشپزی است باید بدانید که سخت در اشتباه هستید. بهتر است بدانید که داغ شدن بیش از حد روغن تا جایی که دود از آن بلند شود نه تنها مزه روغن را بد می کند بلکه بسیار هم مضر خواهد بود و در واقع روغن را خراب می کند طوری که دیگر قابل استفاده برای طبخ غذا نخواهد بود. این اتفاق نه تنها آنتی اکسیدان های موجود در روغن را از بین می برد بلکه از آن ترکیب مضری برای سلامت می سازد. با این اوصاف بهتر است به محض اینکه کوچکترین صدای جلز و ولزی از روغن شنیدید آشپزی را آغاز کنید. قرار نیست روغن شما بیش از حد داغ شود فقط کافی است آن را کمی داغ کنید و بعد کارتان را شروع کنید.

۲ – غذا را بیش از حد هم نزنید!
این طبیعی است که شما برای جلوگیری از سوختن غذا آن را مرتب هم بزنید اما در عین حال باید بدانید هم زدن بیش از حد غذا اتفاق بدی است که در آشپزی شما می افتد. در واقع هم زدن بیش از حد غذا مانع از رنگ گرفتن آن می شود چون شما پیش تر انواع ادویه های خوش طعم و خوش رنگ را به غذا اضافه کرده اید و باید به این ادویه ها فرصت بدهید تا در زمانی که مواد غذایی داغ هستند به خورد آنها برود و رنگ و لعابی را که انتظار دارید به غذا بدهد اما اگر مرتب غذا را هم بزنید مواد غذایی مختلف را از هم جدا کرده اید و مانع از ترکیب درست و حسابی آنها با یکدیگر شده اید و نتیجه اش هم این است که غذای شما لعاب نمی اندازد و شل می شود بنابراین برای هم زدن غذا اصرار بیش از حد نداشته باشید مگر اینکه در دستور غذایی خاص به شما تاکید شده باشد که هم زدن باید دائم صورت بگیرد.

۳ – وقتی به گوشت اجازه استراحت نمی دهید!
شما گرسنه هستید و فقط می خواهید به جان استیکی بیفتید که همین چند لحظه پیش آن را گریل یا سرخ کرده اید. صبر کنید! اجازه بدهید گوشت قبل از اینکه تکه تکه شود، استراحت کند. در فاصله ای که گوشت را برای استراحت رها می کنید، سسی را که برای استیک آماده کرده اید روی آن بریزید حتی اگر قبلا این کار را کرده اید مقداری از سس را نگه دارید و در زمان استراحت گوشت دوباره روی آن بریزید تا حسابی به خورد گوشت شما چه در قالب گوشت مرغ، چه ماهی و چه انواع دیگر گوشت ها برود. اگر بلافاصله بعد از طبخ، گوشت را تکه تکه کنید، سسی که برای مزه دار کردن آن پیش تر رویش ریخته بودید به اطراف پخش می شود و در نهایت گوشت شما مزه سس را نخواهد گرفت. اگر اجازه بدهید گوشت شما فقط ۵ دقیقه استراحت کند، دیگر مشکلات اینچنینی به وجود نخواهد آمد.

آشپزی

آشپزی

4 – گوشت را قبل از پختن می شویید؟!
بهتر است گوشت را همان موقع که می خرید و خرد کرده و تقسیم بندی می کنید، بشویید و صد البته بعد از شست وشو با دستمال های تمیز آنها را پاک کنید. شست وشوی چند باره گوشت در سینک ظرفشویی هر چند گوشت را تمیز می کند اما ممکن است باعث نشستن باکتری های موجود در سینک روی گوشت شود، بنابراین شست و شوی چندباره خیلی فایده ای نخواهد داشت. در عوض می توانید از دستمال هایی که مطمئن هستید تمیز هستند برای پاک کردن آرام و بی دردسر گوشت استفاده کنید. البته فراموش نشود بعد از اینکه گوشت را خریداری کردید و به خانه آوردید حتما باید یک بار آن را شست و شو دهید که بهتر است گوشت ها را داخل آبکش ریخته و بدون اینکه تماسی با سینک ظرفشویی شما داشته باشند، آنها را بشویید.

۵ – مخلوط کردن مایعات داغ!
شما مجبور هستید ۳، ۲ مایع داغ را با یکدیگر مخلوط کنید بدون اینکه بدانید ممکن است این اتفاق بر اثر بی احتیاطی باعث یک انفجار در آشپزخانه شما شود! البته ما درباره مواقعی می گوییم که شما قصد دارید با استفاده از مخلوط کن این ترکیب را انجام بدهید. اغلب مخلوط کن ها در قسمت بالایی خود یک درپوش متحرک کوچک دارند. اگر شما جزو آن دسته افرادی هستید که بر اثر ترکیب مواد داغ داخل مخلوط کن یک انفجار هر چند کوچک را تجربه کرده اید باید بدانید که کوتاهی از خودتان بوده چون فراموش کرده اید درپوش را قبل از ترکیب مواد بردارید. در واقع بخار ناشی از ترکیب مایعات داغ فشار عجیبی را ایجاد می کند که اگر این درپوش برداشته نشده باشد این فشار به درپوش وارد می شود و باعث پرتاب شدن آن با ضرب و در نتیجه پاشیده شدن مواد به خارج از مخلوط کن خواهد شد. برای جلوگیری از چنین اتفاقی درپوش را قبل از اینکه مایعات داغ را با یکدیگر مخلوط کنید بردارید و به جای آن یک دستمال بگذارید که بر اثر تا خوردن چند لایه شده باشد. به این ترتیب هم مانع ایجاد فشار شده اید و هم از پاشیده شدن احتمالی مایع به اطراف جلوگیری کرده اید. فراموش نکنید که دستمال را باید خیلی ساده جای درپوش بگذارید نه اینکه آن را به زور آنجا قرار دهید تا دوباره مانع خروج آرام بخار از آن نقطه شوید.

۶ – تابه را بیش از حد پر نکنید!
گاهی اوقات آشپزی نیاز به صبر دارد. شاید فکر کنید اگر تابه یا قابلمه مورد نظر خود را پر از مواد لازم کنید سرعت کار شما بالاتر برود اما این کار برخلاف تصور شما باعث کندی در پخت مواد غذایی می شود، در نهایت هم غذایی رنگ پریده و البته آبکی را تحویلتان می دهد. اگر می خواهید مواد لازم را تفت بدهید باید بدانید در صورتی که تابه را بیش از حد پر کنید مواد غذایی داخل آن به جای اینکه برشته شوند بیشتر حالت بخارپز پیدا می کنند و به نوعی نیمی پخته و نیمی خام خواهد بود در صورتی که شما به دنبال برشته کردن و چه بسا سرخ کردن آنها بوده اید. این اتفاق درباره طبخ انواع گوشت هم مصداق پیدا می کند. جا دادن بیش از حد مقدار زیادی گوشت در تابه ای که ظرفیت آن کمتر از مقدار گوشت هایی است که شما به زور داخل آن ریخته اید سبب می شود میزان حرارت تابه به سرعت پایین بیاید. این اتفاق باعث می شود تکه های گوشت به هم بچسبند و مشکل جدیدی برای شما به وجود بیاید! بهترین راه برای شما ابتدا دسته دسته کردن گوشت ها و بعد تفت دادن هر دسته جدا از دیگری است. طبیعی است که شما در این صورت زمان بیشتری را صرف خواهید کرد اما در عوض نتیجه آشپزیتان بیشتر از آنچه که فکرش را می کنید بهتر خواهد بود.

۷ – ظروف نچسب روی حرارت زیاد!
وقتی برای پخت و پز از ظروف نچسب استفاده می کنید بهتر است شعله ای که ظرف مورد نظر را روی آن گذاشته اید کم کنید چون حرارت بیش از حد باعث می شود پوشش خاص این ظروف کربن را به شکل بخار آزاد کند و این دقیقا همان گاز مضر برای کبد است. اگر از ظروف نچسب استفاده می کنید حتما به بروشور کارخانه تولید کننده آن ظروف مراجعه کنید تا مطمئن شوید چه درجه حرارتی برای آن ظرف خاص ذکر شده است.

۸ – قاشق های فلزی و ظروف نچسب!
استفاده از قاشق های فلزی برای ظروف نچسب اصلا ایده خوبی نیست. اگر برای آشپزی ظروف نچسب را ترجیح می دهید بهتر است بدانید تماس قاشق های فلزی با سطح این ظروف داخل آنها را خش می اندازد که نه تنها ظاهر این ظروف زشت خواهد شد بلکه این اتفاق باعث می شود کربن از پوشش نچسب ظروف آزاد شود و شما بدون اینکه بدانید و البته بخواهید قاشق قاشق کربن را همراه غذا قورت بدهید! با این وصف باید برای ظروف نچسب حتما از قاشق های چوبی استفاده کنید. لطفا این موضوع را جدی بگیرید!

۹ – پیرکس را روی حرارت نگذارید!
پیرکسها بهترین گزینه برای طبخ یک لازانیای خوشمزه داخل فر هستند اما اگر قرار باشد روی گاز بروند اوضاع کاملا فرق خواهد کرد. در واقع پیرکس نباید حتی برای دقایقی هر چند کوتاه روی حرارت مستقیم قرار بگیرد بلکه پیرکس مختص حرارت های غیر مستقیم از جمله حرارت های داخل فر است آن هم با درجه های مشخص. اگر پیرکس را روی حرارت مستقیم گاز قرار بدهید، اصلا بعید نیست که ترک بخورد و البته بشکند با این وصف از پیرکس هرگز برای حرارت های مستقیم استفاده نکنید.

۱۰ – زیادی میکس نکنید!
وقتی می خواهید ماده غذایی را خرد کنید و سپس این خرده ها را با هم ترکیب کنید می خواهید همه چیز به بهترین شکل ممکن با هم مخلوط شود و به همین منظور سراغ میکسر یا همان مخلوط کن می روید. اما فراموش نکنید که میکس کردن بیش از حد هم خیلی خوب نیست. در واقع پروسه مکانیکی میکس شدن باعث شکل گیری گلوتن می شود و این موضوع نتیجه ای جز خشک و سفت شدن و البته چسبندگی ترکیب غذایی شما نخواهد داشت بنابراین اگر برای ترکیب مواد از میکسر استفاده می کنید قبل از اینکه زیادی با هم مخلوط شوند دستگاه را خاموش کنید و بگذارید همه چیز روند آرام خودش را طی کند.

منبع : دانشنامه تی تیل , اشتباهات رایج در آشپزی

مطالب مشابه




ارسال توسط وحید

طرز تهییه ,

طرز تهیه استیک مغولی

استیک مغولی : در این مطلب دانشنامه تی تیل طرز تهیه یک استیک خوشمزه بنام استیک مغولی را قرار داده است . در این مطلب شما با مواد اولیه و طرز تهیه استیک مغولی آشنا خواهی شد.

استیک مغولی

استیک مغولی

 

مواد اولیه استیک مغولی

روغن ۲ قاشق چای خوری + ۱ پیمانه برای سرخ کردن

زنجبیل رنده شده نصف قاشق چای خوری

سیر خرد شده ۱ قاشق غذاخوری

سس سویا نصف پیمانه

آب نصف پیمانه

شکر قهوه ای تیره سه چهارم پیمانه

گوشت استیک نیم کیلوگرم

آرد ذرت یک چهارم پیمانه (می‌توانید از آرد برنج نیز استفاده نمایید)

پیازچه ۲ عدد بزرگ


روش تهیه استیک مغولی

* برای تهیه سس، ابتدا ۲ قاشق چای خوری روغن را روی حرارت ملایم قرار دهید.

* زمانی که روغن کاملاً داغ نشده، زنجبیل و سیر را داخل آن بریزید. پیش از سرخ شدن سیر، سس سویا و آب را اضافه نمایید.

* شکر قهوه ای را به سایر مواد بیفزایید. دمای گاز را افزایش دهید تا سس شروع به جوشیدن کند و به مدت ۲ الی ۳ دقیقه بجوشد و غلیظ شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید.

* گوشت را به تکه های کوچک، خرد نمایید.

* تکه های گوشت را درون آرد برنج یا آرد ذرت بریزید تا اطراف آن‌ها، کاملاً از آرد پوشانده شود. حدود ۱۰ دقیقه صبر کنید تا آرد اطراف تکه های گوشت، کمی سفت شود.

* پیازچه ها را به طول حدود ۱ الی ۱٫۵ سانتیمتر خرد نمایید.

* یک پیمانه روغن را روی حرارت قرار دهید. می‌توانید از ماهیتابه کوچکی استفاده نمایید تا این مقدار روغن تمام سطح گوشت‌ها را فرا بگیرد.

* زمانی که روغن داغ شد، تکه های گوشت را درون آن بریزید و حدود ۲ دقیقه سرخ نمایید. آن‌ها را کمی به هم بزنید. در این زمان لازم نیست گوشت‌ها، به طور کامل پخته شوند، زیرا آن‌ها را دوباره خواهید پخت. تنها کافی است لبه گوشت‌ها، کمی تیره رنگ شود.

* بعد از مدتی، آن‌ها را از ماهیتابه خارج نمایید و روی دستمال‌های حوله ای پهن کنید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.

* روغن باقیمانده در ماهیتابه را دور بریزید.

* ماهیتابه را روی حرارت بازگردانید. دوباره تکه های گوشت را داخل آن بریزید تا حدود یک دقیقه حرارت ببینند.

* سس را اضافه نمایید تا به مدت یک دقیقه همراه گوشت بجوشند. .

* پیازچه‌های خرد شده را بیفزایید تا همراه سایر مواد، مدتی حرارت ببینند.

* سپس گوشت و پیازچه ها را به ظرف دلخواهتان منتقل نمایید. ولی سس و سایر مخلفات می‌بایست داخل ماهیتابه باقی بمانند و نباید سرو شوند.

* استیک مغولی آماده سرو است.

منبع : دانشنامه تی تیل , استیک مغولی

مطالب مشابه




تاریخ: شنبه 16 دی 1391برچسب:,
ارسال توسط وحید

سیب زمینی پلو با شوید

سیب زمینی پلو با شوید : در این مطلب دانشنامه تی تیل طرز تهیه سیب زمینی پلو با شوید را آماده نموده است . شوید جز مواد اولیه این غذا می باشد که از ان بعنوان دارویی گیاهی جهت بهبود  سوء هاضمه , نفخ , ضد استفراغ , محرک ترشح شیر , مدر , کاهش دهنده چربی خون , درمان قولنج نوزادان ,بواسیر , بی خوابی , یرقان , زخمها مورد استفاده قرار میگیرد. زیاده روی در خوردن شوید، نیروی جنسی را ضعیف و اسپرم را خشک و بینایی چشم را کم می‌ کند. گزارش شده که مصرف زیاد برگ های شوید، باعث بروز لکه‌های سیاه بر روی پوست می ‌شود که به علت ترکیبات فورانوکومارینی پیچیده آن است.

سیب زمینی پلو با شوید

سیب زمینی پلو با شوید

سیب زمینی پلو با شوید

مواد اولیه جهت تهیه سیب زمینی پلو با شوید

برنج یک کیلوگرم
شوید ۳۵۰ گرم
سیب‌زمینی متوسط چهار عدد
پیاز داغ دو قاشق سوپخوری
دارچین یک قاشق چایخوری
کره آب کرده به میزان لازم
مرغ پخته شده پنج تکه
نمک و روغن به میزان لازم

طرز تهیه سیب زمینی پلو با شوید :

سیب‌زمینی‌های پوست گرفته را به صورت حبه‌ای خرد کرده، درون آب نمک می‌گذاریم تا نشاسته آنها برود. برنج را داخل آب جوش ریخته و نزدیک به پخت آن که شد، سیب‌زمینی‌ها را به آن اضافه کرده و پس از این‌که یک جوش زد، آنها را آبکش می‌کنیم. درون قابلمه کمی روغن ریخته، بعد از آن کمی برنج روی آن می‌ریزیم، روی برنج نیز شوید خرد شده و کمی دارچین اضافه می‌کنیم، این کار را به صورت لایه‌لایه تا انتها تکرار کرده و در لایه رویی پس از این‌که شوید و دارچین ریختیم، پیاز داغ را نیز اضافه کرده، دم‌کش قابلمه را گذاشته و به مدت ۴۵-۴۰ دقیقه می‌گذاریم تا پلو دم بکشد. پس از دم کشیدن پلو نیز کره را روی آن ریخته و همراه مرغ سرو می کنیم.

نکته درباره طرز تهیه سیب زمینی پلو با شوید:

می‌‌توانید این پلو را همراه گوشت یا مرغ میل کنید.
اگر خواستید در این غذا از شوید خشک استفاده کنید، آن را در آب زده و در بیاورید.
این پلو را به صورت کته هم می‌توانید درست کنید

مطالب مشابه




تاریخ: شنبه 16 دی 1391برچسب:,
ارسال توسط وحید

آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی
ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 1
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 1
بازدید ماه : 12
بازدید کل : 12902
تعداد مطالب : 12
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1